torsdag 4 december 2008

Händelserika dagar

För några dagar sedan blev jag inbjuden till att träffa en delegation från Kurdistan (Irak). Jag berättade om hur vi i SSU arbetar med internationella frågor och lite kort om hur vår organisation är uppbyggd. De var väldigt intresserade och ställde även frågor kring mina kommunala uppdrag. Det är alltid lika kul att få arbeta med frågor av internationell karaktär.

Imorgon bär jag av till Uddevalla till SSU Bohusläns traditionella och alltid lika trevliga julbord. I helgen har vi dessutom tjejnätverk som Malin och Jessica startat igång, hur bra som helst. SSU Bohuslän är på frammarsch!

Sist men inte minst, SSU-Kungälv fick på sitt senaste medlemsmöte besök av Evert Svensson. Han höll ett inspirerande föredrag om Palestina som var mycket uppskattat och mynnade ut i en hel del intressanta diskussioner. Evert tyckte det var jätte kul att se så många engagerade ungdomar och han lovade att återkomma. För er som inte känner Evert är han bl.a. mannen med glasögon som går strax bakom Palme under det berömda demonstrationståget med Nordvietnams ambassadör.

Inga kommentarer: